top of page
IMG_0895.jpg

Portretopdrachten

Introductie

Voor opdrachten werk ik voornamelijk met foto's die ik zelf in het atelier maak. Maar een foto die veel betekent voor de opdrachtgever kan ik ook gebruiken mits het geschikt is qua scherpte, donkere en lichte tinten en formaat. Ook probeer ik zoveel mogelijk te weten te komen over de persoon die de opdrachtgever wil laten portretteren. Welke foto is het beste om die persoon te benadrukken? 

Mijn kunst wordt verwerkt met verschillende hoogwaardige materialen zoals olieverf, acrylverf, krijt of houtskool. Soms verwerk ik 1 materiaal in een schilderij, soms ook meerdere. Mijn voorkeur gaat uit naar het werken op een houten paneel. Maar een drager van canvas of papier is ook geen probleem. 

Een portret schilder ik in 6 tot 8 weken. 

De prijs hangt af van het materiaal, formaat en de drager. 

Voor info kunt u contact opnemen via het contactformulier.

Recensies

IMG_2602.jpeg

Célina

Het resultaat is verbluffend. Je blijft ernaar kijken en ontdekt steeds weer nieuwe kleuren en lagen!

DSCN2519.JPG

Mireille

Naast dat de schilderijen prachtig zijn is Monique ontzettend goed in het vastleggen van niet alleen fysieke kenmerken, maar ook de persoonlijkheid van iemand.

IMG_1125_edited.jpg

Maaike

Monique heeft vanuit een foto de uitdrukking op hun nog toen jonge gezichtjes prachtig weten vast te leggen op doek.

IMG_7040_edited.jpg

Helga

De dromerige uitstraling met een vleugje Indonesië komen samen in "Gadis gelembung". Monique heeft ons ontroerd met de warmte en persoonlijkheid waarmee ze 'ons meisje' heeft vastgelegd. Een meesterwerk van een dierbare vriendin. Ons "Bubbelmeisje" verdient het mooiste plekje in huis!

20220417_201048.jpeg

Welmoed

Zo zijn haar Indonesische roots in veel schilderijen terug te vinden in de thema's en warme kleuren die ze kiest. Monique kan niet alleen goed schilderen, maar ook erg goed tekenen! Dat doet ze met houtskool en krijt.

bottom of page