"'t Paradies" Roermond 1 mei t/m 31 augustus 2019 

In 2019 exposeer ik met mijn portretten in 't Paradies in Roermond. 

"Het Achterhuis" Roermond 13 en 14 mei 2017 van 13.00-17.00 uur

Het thema betreft de repatriëring van de Nederlands-Indische en Molukse  mensen vanuit Indonesië naar Nederland. Onze grootouders en ouders van de 1e en 2e generatie maakten de grote oversteek van de "Gordel van Smaragd" naar Nederland omdat de situatie hen daartoe dwong. Deze generatie bestaat uit steeds minder mensen. Wij willen door middel van deze expositie de herinnering in ere houden zodat de mensen van de 1e en 2e generatie een bijzonder stukje Nederlandse geschiedenis niet vergeten wordt. Want door hun waren wij er niet geweest met de zo herkenbare gebruiken en gewoontes die wij van hun hebben meegekregen en waar we zo trots op zijn en die inmiddels een onlosmakelijk deel van de Nederlandse cultuur zijn geworden.

"Het Achterhuis" Roermond 2008

In 2008 heb ik in "Het Achterhuis" in Roermond geëxposeerd met mijn mandala's. Deze mandala's betekenen heel veel voor mij omdat ze allemaal met mij als persoon te maken hebben.

"Interieurzaak Hawinkels" Swalmen

Vanuit het "Centrum voor de kunsten" in Roermond heb ik in 2011 meegedaan aan een tentoonstelling met als thema: "Eindeloos". Deze tentoonstelling werd gehouden in de interieurzaak voor Italiaans Design "Hawinkels" te Swalmen. Hier kon het publiek en een vakjury stemmen op het mooiste werk in 2D en 3D. Mijn mandala "Je moet eindeloos blijven dromen" heeft de eerste prijs voor 2D gekregen.

  • Pinterest Social Icon
  • Instagram
  • Facebook Social Icon